Additional parking space

Task

Private property in the city center. The entrance to the garage is paved with cobble stone. The investor decided to have an additional parking space on the side of the house. To avoid a heavy, concrete form, he decided to make it from stone.

Solution

In order to protect the stone against scattering, driving over, the place was reinforced with the geoSYSTEM G25 grating. The grid has a height of 2.5 cm, thanks to which it does not require less filling and at the same time strengthens the surface.

Result

An additional parking space has been created, which is completely water-permeable. The surface looks modern and aesthetically pleasing.

Used materials
geoSYSTEM G25

Newsletter

Sign up for our newsletter and stay up to date

Choose your geoPRODUCT

Go to online shop and place an order or download our catalog to get familiar with our offer. Contact us and get an offer tailored to your needs.

Store

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.