Parking spaces before shop

TASK

The popular Lidl store chain is visited by many buyers every day. In order to ensure the comfort of customers coming for shopping, a large and convenient parking lot is essential. Therefore, it was decided to create additional parking spaces from ecological materials.

SOLUTION

For this purpose, geoSYSTEM G4 grates were used, which were placed on a prepared water-permeable substructure and covered with aggregate. This ecological solution, made from 100% recycling, strengthens the surface up to 250 tons / sq m.

RESULT

The resulting additional parking spaces harmoniously harmonize with the surroundings, creating an interesting arrangement. Customers parking on an eco grid do not have to worry that they will walk in puddles during rain, because in this part of the parking lot, unlike the paved surface, rainwater will seep into the ground.

USED PRODUCTS

geoSYSTEM G4

Newsletter

Sign up for our newsletter and stay up to date

Choose your geoPRODUCT

Go to online shop and place an order or download our catalog to get familiar with our offer. Contact us and get an offer tailored to your needs.

Store

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.