Piotr i Pawel Gravel Car Park

TASK

The main objective was to divide the area and create a car park for customers.

SOLUTION

The first stage of the process was removing the existing surface around the store. The next step was to cover the surface with geoSYSTEM G4 porous paving grid, which evened and stabilised the area. The grid was then filled with gravel.

RESULT

The area around the supermarket is divided and a customer parking has been set up.

USED PRODUCTS

geoSYSTEM G4

SEE VIDEO

This video presents a step by step implementation of a gravel car park in a different location. You can see the entire process, starting with the substructure preparation and finishing with geoSYSTEM G4 grid laying.
Location: Triangel – Culture and Conference Center. St. Vith, Belgium.

Bądź z nami na bieżąco:

Choose your geoPRODUCT

Go to online shop and place an order or download our catalog to get familiar with our offer. Contact us and get an offer tailored to your needs.

Store

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.