Parking area in front of the restaurant

TASK

Modern building of Sarbinowska restaurant required the surrounding area to match its character. While designing surface development around the facility it was intended not only to take care of its aesthetics, but also to ensure full functionality. What is more, natural borders between the parking and recreational area were planned.

SOLUTION

The road in front of the restaurant as well as the parking area were performed from eco-friendly openwork geoSYSTEM grid. In order to enhance their resistance, the grids were filled with aggregate. This filling type was chosen due to greater exploitation of parking surface caused by its guests constantly coming and leaving. What is more, such parking design perfectly matches the aesthetics of the arrangement of the building itself.

RESULT

Parking spaces as well as the road which perfectly correspond to the character of the restaurant surroundings as well as the building itself were created. Reinforced parking surface is very practical and does not require snow-clearing. Thanks to covering the area with grid spatial limits were determined, thus creating numerous parking lots outside the utility building.

USED PRODUCTS

geoSYSTEM G4 max

Bądź z nami na bieżąco:

Choose your geoPRODUCT

Go to online shop and place an order or download our catalog to get familiar with our offer. Contact us and get an offer tailored to your needs.

Store

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.