Water permeable driveway

TASK

The idea was to create the driveway leading to the garage which, instead of having a discouraging and heavy look, would fit in with the idea of ecological functionality. In order not to interfere with the aesthetics of the surrounding area, the solution consisting in reinforcing the area in order to prepare it for the specific function was planned. Placing the driveway at the back of the garden constituted an important aspect taken into consideration during the realization. According to the plan, the surface could not damage or reduce garden space optically.

SOLUTION

geoSYSTEM G4 ecological lawn grid was installed on the foundation prepared in advance. The entrance strip as well as waysides were reinforced. Grid filling was chosen in order to match the aesthetics of the surrounding area as well as the function that the surface was supposed to serve.

RESULT

The obtained result has met all initial requirements and expectations. The entrance to the garage has become modern, aesthetic and functional. The waysides are green, but at the same time protected against car wheels. Snow-clearing is not necessary in the winter – the snow gets inside the stones.

USED PRODUCTS

geoSYSTEM G4

Newsletter

Sign up for our newsletter and stay up to date

Choose your geoPRODUCT

Go to online shop and place an order or download our catalog to get familiar with our offer. Contact us and get an offer tailored to your needs.

Store

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.