Żwirowy parking Piotr i Paweł

Zadanie

Głównym założeniem projektu był podział terenu i utworzenie miejsc parkingowych dla klientów sklepu.

Rozwiązanie

Pierwszy etap polegał na zerwaniu nawierzchni znajdującej się przy sklepie. Następnie przygotowano teren pod kratkę geoSYSTEM G4, której głównym zadaniem było wyrównanie nawierzchni. Ostatnim etapem było pokrycie kratki żwirem.

Rezultat

Przygotowanie oddzielnego terenu przy sklepie Piotr i Paweł, pełniącego funkcję parkingu.

Wykorzystane materiały

geoSYSTEM G4

Zobacz film z realizacji

Realizacja podobnego parkingu w Belgii przed centrum targowo-konferencyjnym. Montaż nawierzchni geoSYSTEM G4 od podstaw do zakończenia inwestycji. Na przeszło 3000 mkw powstał wodoprzepuszczalny parking.

Newsletter

Bądź na bieżąco z naszą ofertą i zapisz się do newslettera.

Dobierz rozwiązanie geoPRODUCT

Przejdź do sklepu i złóż zamówienie lub pobierz katalog, aby poznać bliżej zastosowanie. Skontaktuj się z nami i uzyskaj dedykowaną ofertę.

Sklep

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.